Accessoires

Ga je een buggy kopen, dan zal je vast opvallen dat er veel verschillende accessoires verkrijgbaar zijn om het je kleintje zo comfortabel mogelijk te maken. Denk bijvoorbeeld aan een regenhoes, zodat je baby droog zit – ook als het regent. Of een meerijdplankje, zodat ook een ouder broertje of zusje niet altijd zelf hoeft te lopen als jullie op pad gaan.

We hebben alle bekende accessoires voor buggy’s voor je op een rij gezet. Bekijk ze hieronder.


 

Meerijdplankje buggy

Meerijdplankje

Heb je twee kids die je graag allebei mee wil nemen in de buggy? Breid je buggy dan uit met een meerijdplankje. Zo heeft je oudste een eigen plek om te zitten of staan. Scheelt weer een hoop gezeur 😉

→ Bekijk meerijdplankjes

Voetenzak buggy

Voetenzak

De winters kunnen in Nederland behoorlijk koud zijn! Omdat je baby zichzelf niet goed warm kan houden, is een voetenzak een heel nuttig accessoire om je kleintje te beschermen tegen de kou.

→ Bekijk voetenzakken

Regenhoes buggy

Regenhoes buggy

Met een regenhoes voor je buggy zit je kindje lekker droog, ook als het regent. Bovendien houd je de buggy zo langer mooi. We hebben de beste regenhoezen voor buggy’s op een rij gezet.

→ Bekijk regenhoezen

 

Buggy op fiets

Reiswieg / carry cot voor buggy

Heb je een newborn en wil je een buggy gebruiken? Schaf dan een reiswieg (‘carry cot’) aan. Zo maak je je buggy geschikt voor een baby die nog niet zelfstandig kan zitten. Een handige oplossing!

→ Bekijk reiswiegen voor buggy’s

Buggy op fiets

Buggydrager fiets

Wil je een buggy meenemen als je gaat fietsen? Dan heb je een buggydrager op je fiets nodig. Dit is een speciale houder aan je bagagedrager waar je een buggy in kunt ophangen. Ontdek hier hoe het werkt.

→ Bekijk buggydragers

Inlegkussen buggy

Inlegkussen buggy

Met een inlegkussen in de buggy zit je kleintje comfortabel, zweet hij/zij minder en is de kans op oververhitting een stuk kleiner. Een handig accessoire bij je buggy dus!

→ Bekijk inlegkussens

 

Boodschappennet buggy

Boodschappennet / buggy netje

Wil je graag wat meer spullen of boodschappen mee kunnen nemen als je op pad bent met de buggy? Dan is een boodschappennetje of buggy netje een heel handig accessoire.

→ Bekijk buggy netjes

top