Buggy merken

Er zijn veel verschillende merken buggy’s verkrijgbaar. Een aantal bekende merken buggy in Nederland zijn Koelstra, Quinny, Easywalker, Hamilton en Maclaren. Deze merken hebben verschillende soorten buggy’s in hun assortiment. Zo is er altijd een buggy dat bij jou en je kind past.

De buggy’s van deze merken worden uitvoerig getest en krijgen vaak goede recensies van gebruikers. Zo weet je zeker dat je een stevige, veilige en comfortabele buggy kiest.

 
Merken buggy's

 

Logo Hamilton

Hamilton buggy’s staan bekend om hun extreem kleine formaat wanneer ze opgevouwen zijn. Dankzij de MagicFold™ techniek klap je deze buggy in 1 beweging in. Zo hou jij je handen vrij voor je kleintje.

→ Meer over Hamilton buggy’s

Logo Easywalker

Easywalker is een merk dat steeds populairder wordt onder jonge ouders. En dat verbaast ons niet, want Easywalker buggy’s zijn heel compact, comfortabel voor je kind en zeer compleet.

→ Meer over Easywalker buggy’s

Logo Koelstra

Met een Koelstra buggy ben je verzekerd van een comfortabele wandeling voor jou én je kleintje. Koelstra ontwerpt al meer dan 80 jaar kinderwagens en buggy’s. Een merk waar je op kunt vertrouwen!

→ Meer over Koelstra buggy’s

Logo Maclaren

Maclaren buggy’s zijn geliefd om hun uitstekende kwaliteit, stijl en comfort. Zoek je een stevige buggy voor gezellige wandelingen met je kleintje? Dan is een Maclaren buggy een goede keuze.

→ Meer over Maclaren buggy’s

Logo Joolz

Joolz is een heel populair merk als het om kinderwagens gaat. Enige tijd geleden heeft Joolz ook een buggy op de markt gebracht: de Joolz Aer. Een extreem lichte en compacte buggy.

→ Meer over de Joolz buggy


 

Logo Quinny

Woon je in de stad of ga je een citytrip maken met je kleintje? Met een Quinny buggy worden de wandelingen met je kind gegarandeerd een succes, mede dankzij z’n lichte gewicht en grote wendbaarheid.

→ Meer over Quinny buggy’s

Logo Maxi-Cosi

Iedereen kent Maxi-Cosi natuurlijk van de autostoeltjes. Maar wist je dat er ook Maxi-Cosi buggy’s bestaan? Ze zijn licht van gewicht, comfortabel en geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden.

→ Meer over Maxi-Cosi buggy’s

Logo Topmark

Topmark is een merk dat al sinds 1996 goede, goedkope buggy’s maakt. Iedere Topmark buggy is licht van gewicht dankzij het aluminium frame. Daar ga je met plezier mee op pad.

→ Meer over Topmark buggy’s

Logo Nuna

Nuna is een heel populair merk als het gaat om babyproducten, met onder andere kinderwagens, autostoeltjes en wipstoelen in het assortiment. Maar er is dus ook een Nuna buggy: de Nuna TRVL.

→ Meer over de Nuna buggy

Logo Chicco

Zoek je een degelijke, comfortabele buggy die ook nog eens gemakkelijk in gebruik is? Dan is een Chicco buggy echt iets voor jou. We hebben de beste Chicco buggy’s voor je op een rij gezet.

→ Meer over Chicco buggy’s


 

Logo Hauck

Hauck is een van oorsprong Duits merk dat allerlei producten voor jonge ouders en hun ‘kroost’ maakt, waaronder buggy’s. Een Hauck buggy is het toonbeeld van Duitse degelijkheid.

→ Meer over Hauck buggy’s

Logo Bugaboo

Bugaboo is een merk dat vooral heel bekend is van het ruime assortiment kinderwagens. Sinds kort heeft Bugaboo ook een ultracompacte buggy op de markt gebracht: de Bugaboo Butterfly.

→ Meer over de Bugaboo buggy

Logo Joie

Joie maakt spullen die het leven van jou als jonge ouder, én van dat je kleintje, een stuk makkelijker maken. Met een Joie buggy kan jij onbezorgd op avontuur met je kind. Bekijk hier de top 5.

→ Meer over Joie buggy’s

top