Buggydrager fiets

Buggydrager fiets

Ga je graag al fietsend op avontuur met je kleintje? Dan is het soms best handig om ook de buggy mee op de fiets mee te nemen. Speciaal hiervoor is een oplossing bedacht: de buggydrager voor op de fiets.

Buggy meenemen op de fiets: waarom eigenlijk?

Een buggy is een superhandig vervoersmiddel voor kleine kinderen die nog niet (lang) zelf kunnen lopen. In plaats van dat je ze moet tillen, rijd je ze gewoon rond in de buggy. Dat maakt een buggy ideaal voor dagjes uit en vakanties, maar ook voor een middagje shoppen of zelfs een snel bezoekje aan de supermarkt.

Nederland is natuurlijk een fietsland bij uitstek. Het is dan ook niet gek dat je veel jonge ouders met hun kroost op de fiets ziet rondrijden. Je bevestigt gewoon een fietsstoeltje op de fiets en je bent ready to go! Maar ben je eenmaal op de plek van je bestemming, dan wil je natuurlijk ook daar makkelijk de buurt kunnen verkennen. Zodoende is het handig om een buggy op de fiets mee te nemen.

De oplossing: buggydrager op de fiets

De Steco Buggy-Mee de Luxe is een metalen rek die je op drie punten vastmaakt aan de bagagedrager van je fiets. Vervolgens hang je de buggy in deze houder en maak je die vast met de bijbehorende spanband. Wil je weten hoe je de Steco Buggy-Mee precies moet monteren en hoe je de buggy in de drager hangt? Bekijk dan deze video.

Steco Buggy-Mee buggydrager fiets

Welke buggy past in een buggydrager?

Grofweg zijn er twee soorten buggy’s: paraplubuggy’s en plooibuggy’s. Het grootste verschil hiertussen is de manier waarop je de buggy opvouwt of inklapt. Een plooibuggy wordt namelijk een compact, vierkantig pakket. Een paraplubuggy wordt een smal, langwerpig pakket. De buggydrager van Steco is alleen geschikt voor paraplubuggy’s.

Ga je een buggy kopen die je mee wil nemen op de fiets? Let dan ook op het gewicht van de buggy. Alleen buggy’s van maximaal 7 kilo mogen aan de Steco Buggy-Mee worden gehangen.

top