Eigenschappen

Je hebt buggy’s in alle soorten en maten. Soms lijken buggy’s op elkaar, maar soms heeft een buggy ook bepaalde eigenschappen die ‘m net iets makkelijker, luxer of comfortabeler maken. Zo zijn er luxe buggy’s, hardloopbuggy’s en buggy’s voor lange mensen. Maar ook buggy’s met een ligstand en buggy’s die je vanaf de geboorte van je kind kan gebruiken. Kortom: er is voor elk wat wils.

Ben je op zoek naar een buggy die over bepaalde eigenschappen beschikt? Kijk dan snel hieronder.


 

Luxe buggy

Luxe buggy

Wil je een buggy die van alle gemakken is voorzien, zoals een comfortabel zitting, verstelbare duwstang en veel extra’s? Dan is een luxe buggy echt iets voor jou.

→ Bekijk luxe buggy’s

Lichtgewicht buggy

Lichtgewicht buggy

Ben je op zoek naar een lichtgewicht buggy die je gemakkelijk overal mee naar toe kan nemen? Wij hebben de top 10 lichte buggy’s voor je op een rij gezet.

→ Bekijk lichtgewicht buggy’s

Hardloop buggy

Hardloop buggy

Wil jij je kleintje al van jongs af aan meenemen op je hardloopavonturen? Dan biedt een hardloop buggy uitkomst.

→ Bekijk hardloop buggy’s

 

Buggy mee op de fiets

Buggy mee op de fiets

Wil je een buggy mee op de fiets nemen, zodat je kindje op jullie bestemming lekker rondgereden kan worden in de buggy? Bekijk hier de opties.

→ Bekijk buggy’s voor op de fiets

Buggy voor lange mensen

Buggy voor lange mensen

Ben je lang? Een buggy met een in hoogte verstelbare duwstang (in de volksmond ook wel ‘buggy voor lange mensen’ genoemd) biedt uitkomst.

→ Bekijk buggy’s voor lange mensen

Buggy met 3 wielen

Buggy met 3 wielen

Een buggy met 3 wielen is wendbaar en toch stabiel. Ideaal voor in het bos of bij het hardlopen, maar ook in de stad kun je prima met zo’n ‘driewieler’ uit de voeten.

→ Bekijk buggy’s met 3 wielen

 

Buggy met ligstand

Buggy met ligstand

Bijna elke buggy heeft een ligstand. Het liefst kies je een buggy met een volledig platte ligstand is, zodat je kindje ongestoord een dutje kan doen.

→ Bekijk buggy’s met ligstand

Buggy vanaf geboorte

Buggy vanaf geboorte

Wil je een buggy vanaf de geboorte van je kleintje gebruiken? Koop dan een buggy die je kan uitbreiden met een reiswieg, zodat je kleintje comfortabel ligt.

→ Bekijk buggy’s vanaf geboorte

top