Joolz buggy

Joolz buggy

Joolz is een heel populair merk als het om kinderwagens gaat. Enige tijd geleden heeft Joolz ook een buggy op de markt gebracht: de Joolz Aer. Op deze pagina vertellen we je alles over deze lichtgewicht Joolz buggy.

De Joolz buggy: extreem compact en erg gebruiksvriendelijk

Joolz is een van oorsprong Amsterdams merk dat vooral bekend is geworden door z’n stijlvolle kinderwagens. Een paar jaar geleden heeft Joolz de ‘Aer’ op de markt gebracht. Deze compacte buggy heeft stijl én is heel comfortabel voor je kind. Wat vooral opvalt aan de Joolz Aer is dat -ie heel klein opgevouwen kan worden. Hij mag zelfs als handbagage mee aan boord van een vliegtuig!

De buggy van Joolz in een notendop

 • Zeer compact opvouwbaar (53,5 x 45 x 21,5 cm); mag zelfs mee als handbagage in een vliegtuig
 • Extreem lichtgewicht: slechts 6 kilo
 • Supersnel en met slechts 1 beweging in te klappen
 • Ergonomische buggy; lange rugleuning dus veel steun aan de nek en rug van je kind
 • Wordt geleverd met regenhoes, reishoes én draagriem
 • Stijlvol design in moderne, frisse kleuren
 • Met de los verkrijgbare reiswieg kun je de buggy vanaf de geboorte gebruiken
 • Je kunt de Joolz buggy niet meenemen in een buggydrager op de fiets
 • Prijzig in vergelijking met andere buggy’s

Een kinderwagen in de vorm van een buggy

Eigenlijk heeft de Joolz Aer best veel weg van een ‘gewone’ kinderwagen. Je kunt er zelfs een reiswieg bij kopen die je op de buggy bevestigt, zodat -ie ook geschikt is voor een newborn. Maar ook als je geen reiswieg gebruikt, kan je kleintje lekker slapen in de buggy: de rugleuning kan namelijk vrijwel helemaal horizontaal.

Het grote voordeel van de Joolz buggy ten opzichte van een Joolz kinderwagen is natuurlijk dat je ‘m snel heel compact kunt opvouwen. Het inklappen doe je met 1 hand in 1 seconde. Dankzij z’n compacte formaat (ingeklapt: 53,5 x 45 x 21,5 cm) en z’n bijzonder lichte gewicht (6 kilo) mag je ‘m bij de meeste vliegtuigmaatschappijen meenemen als handbagage. En met de handige draagriem gooi je de buggy gewoon even over je schouder, zodat je je handen vrij hebt voor je mini. Dat maakt de Joolz Aer een buggy die heel geschikt is om mee te nemen op reis! Check vooraf wel even bij de reisaanbieder wat de maximale afmetingen van handbagage zijn, zodat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Alle eigenschappen van de Joolz buggy

Joolz Aer

De Joolz buggy is geschikt voor kinderen tot 22 kilo. Het gewicht van de buggy zelf is 6 kilo en de afmetingen zijn 53,5 x 45 x 21,5 cm. In- en uitklappen doe je heel eenvoudig met 1 hand, zodat je je andere hand vrij hebt voor je kleintje.

Het oog wil natuurlijk ook wat! De Joolz Aer wordt geleverd in verschillende moderne kleuren, zoals ‘Delightful grey’, ‘Sage green’, ‘Splendid blue’ en ‘Amazing Anthracite’.

Joolz Aer

Plus- en minpunten:

 • Zeer compact en licht van gewicht
 • Maximale draagcapaciteit van maar liefst 22 kilo
 • Stijlvol ontwerp in moderne kleuren
 • Inclusief regenhoes, reishoes en geïntegreerde schouderband
 • Met grote boodschappenmand die tot 5 kilo aan boodschappen kan dragen
 • Extra lange, gewatteerde rugleuning voor betere ondersteuning van je kind
 • Prijzig

 

Accessoires bij de Joolz buggy

De Joolz buggy wordt standaard geleverd met een regenhoes en een reistas. Die hoef je dus niet meer los aan te schaffen. Er zijn nog wel een aantal andere accessoires verkrijgbaar die het gebruik van je Joolz buggy nóg prettiger maken. Zo is er een voetenzak, waarmee je je kindje warm kunt houden in de koude wintermaanden. Ook zijn er adapters verkrijgbaar die de buggy geschikt maken voor een autostoeltje. En Joolz heeft ook speciaal voor de Joolz Aer een meerijdplankje gemaakt, zodat ook je oudere kind gemakkelijk met de buggy ‘mee kan liften’.

Ook kun je een reiswieg bij de buggy kopen, die je vastklikt op het frame. Daar is zelfs nog een muskietennet en een regenhoes bij verkrijgbaar. Zo kun je ook met je newborn al op avontuur met deze buggy!

Bekijk alle accessoires bij de Joolz Aer

top